Söylemek kolay mı?

Düzenleyen:
Söylemek kolay mı?

SPOR Haberleri

Türkiye’yi sallayan golüyle gündem olan Mehmet Topal, ağır eleştiri yağmuruna tutulurken, kendi camiasından bile tepki gören yıldıza eski meslektaşları sahip çıktı

M.EMİN ULUÇ

Sıkıntılı bir sezon geçiren Fenerbahçe, Kadıköy’de misafir ettiği Osmanlıspor’u 90+2’de gelen golle mağlup etti, ancak ağları havalandıran Mehmet Topal’ın vuruştan öncesinde topa elle müdahalesi gündemi değiştirdi. Art niyetli olmadığını belirten Mehmet Topal, meşin yuvarlağın koluna temas ettiğini ancak elle oynamanın söz konusu olmadığını belirterek kendisini savunmaya çalışsa sadece rakip camialardan değil, sarı-lacivertli taraftarlardan dahi tepki almaktan kurtulamadı. Medyada da Topal’a ağır eleştiriler vardı ki, bazı spor yazarları kantarın topuzun kaçırmakta sakınca görmedi!
 Linç kampanyası mı?
Peki, gerçekten bu kadar kolay mı? Takım 4 haftadır maç kazanamıyor, Kadıköy’de yeni bir puan kaybına saniyeler kalmış, nabızlar tavan yapmış, ani gelişen bir pozisyonda futbolcu golü atıyor stat yıkılıyor! Sonrasında, “Neden elle oynamadığını söylemedin?” soruları, eleştiri dozunu aşıp, hakaretamiz ifadelerle yöneltiliyor. Hem de Mehmet Topal, hakeme topun eline temas ettiğini söylemesine rağmen. Bugüne kadar efendiliğiyle taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanan milli futbolcu için adeta bir linç kampanyası başlatılıyor. Neyse ki, eski meslektaşları Topal’dan yana. Bakın ne diyorlar.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...