İslam Ordusu karargahının bulunduğu başkentte çatışma

Düzenleyen:
İslam Ordusu karargahının bulunduğu başkentte çatışma

DÜNYA Haberleri

İslam Ordusu'nun merkezinin de bulunduğu Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da DEAŞ'lı bir terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada DEAŞ'lı terörist öldürüldü.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da sıcak anlar yaşandı. DEAŞ'lı bir terörist Suudi güvenlik güçleri ile çatışmaya girdi ve öldürüldü.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü General Mansur El-Turki yaptığı yazılı açıklamada, Riyad'ın Reyyan Mahallesi'ndeki bir pansiyonda terör örgütü DEAŞ üyesi olduğundan şüphelenilen kişilerin kaldığı yönündeki ihbar üzerine güvenlik güçleri tarafından dün gece operasyon düzenlendiğini belirtti.

Açıklamada silahlı olduğu kaydedilen şüphelilerin teslim olmayı reddederek güvenlik güçleriyle çatışmaya girdiği ifade edildi. Çatışma sonucu bir DEAŞ şüphelisinin öldürüldüğü, diğerinin ise yakalanarak gözaltına alındığı aktarıldı.

Sivil yerleşim alanı içinde gerçekleşen çatışma sırasında hiçbir vatandaşın zarar görmediği, olay ile ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...