Turistler polis müdahalesinin ortasında kaldı

/ Kaynak: İHA
Turistler polis müdahalesinin ortasında kaldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Taksim Sıraselviler'de polisle göstericiler arasında yaşanan çatışmanın ortasında kalan Arap turistler zor anlar yaşadı.

nbsp;Taksim Sıraselviler'de polisle göstericiler arasında yaşanan çatışmanın ortasında kalan Arap turistler zor anlar yaşadı. Turistler polis tarafından güvenli bir bölgeye götürüldü. Taksim'de polis ile göstericilerin arasındaki olaylar Sıraselviler Caddesi'nde yoğunlaştı. Çöp konteynerleri ile yolu kapatmaya çalışan göstericilere polis, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Yaşanan müdahalenin ortasında kalan biri kadın iki Arap turist ise zor anlar yaşandı. Ellerini havaya kaldırarak polise doğru ilerleyen turistler, güvenli bir bölgeye götürüldü. Bu sırada caddenin ortasında kalan 3 kişiye polis, copla müdahale etti. Bir kişinin kaşından yaralandığı görüldü. Alkollü bir şahsın ise polise uzaktan bıçak sallayarak tehditler savurması kameralar tarafından görüntülendi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...