Kazlıçeşme'de yüzbinler Erdoğan'ı bekliyor

/ Kaynak: CHA
Kazlıçeşme'de yüzbinler Erdoğan'ı bekliyor

GÜNDEM Haberleri  / CHA

AK Parti tarafından ikincisi düzenlenen 'Milli İradeye Saygı Mitingi' Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılıyor. Meydandaki mitinge yüzbinlerce insan akın etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından ikincisi düzenlenen 'Milli İradeye Saygı Mitingi' Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılıyor. Meydandaki mitinge yüzbinlerce insan akın etti. Başbakan Erdoğan'ın konuşma yapacağı Kazlıçeşme'deki miting alanına insanlar gelmeye devam ediyor. Kara ve deniz yolu ile miting alanına gelişler sürüyor. Alana gelenler şarkılar eşliğinde coşkulu anlar yaşıyor. Türk bayrakları ve AK Parti flamaları ile alandakiler Erdoğan'ı beklemeye devam ediyor. Alanda zaman zaman, 'Vur vur inlesin, çapulcular dinlesin' diye sloganlar atılıyor. Miting alanında Türkiye aleyhinde yayın yapan yabancı bazı televizyon kanalları aleyhinde de sloganlar atıldı.

KARADAN VE DENİZDEN KAZLIÇEŞME'YE GİTTİLER

AK Parti'nin İstanbul'da düzenlediği "Milli İradeye Saygı" mitingine katılmak isteyen vatandaşlar, karadan ve denizden Kazlıçeşme'ye akın etti. Çok sayıda vatandaş gemiler ve vapurlarla Kazlıçeşme'ye taşınırken, miting alanına çıkan otoyollarda da adeta kilitlendi. Araçlarından inerek miting alanına yürüyen vatandaşlar, "Nereden olsa yürürüz. Başbakan içi canımız feda" dedi. AK Parti'nin İstanbul'da düzenlediği "Milli İradeye Saygı" mitingi, yüzbinlerce kişiyi buluşturdu. Mitinge katılan vatandaşlar, karadan ve denizden Kazlıçeşme'ye akın etti. İstanbul'un Anadolu yakasından çok sayıda gemi, AK Partilileri taşımak için gün boyu çalıştı. Gemilerle Zeytinburnu sahiline gelen vatandaşlar, ilginç görüntüler de oluşturdu. Denizdeki bazı teknelerde vatandaşların mangal yakarak keyifli saatler geçirdikleri görüldü. Miting alanına kara yoluyla ulaşmaya çalışanlar ise uzun kuyruklar oluşturdu.

FOTO GALERİKAZLI ÇEŞME MİTİNGİNDEN KARELER nbsp; FOTO GALERİ



Kazlıçeşme'ye çıkan yollarda trafik tamamiyle durdu. E-6 Vatan Caddesi bağlantı yolunda da vatandaşlar arabalarından inerek miting alanına yürüdü. Uzun bir yolu yürümek zorunda kalan vatandaşlar, "Nerede olsa yürürüz. Başbakan için canımız feda" dedi. Kamyon kasasında mitinge gitmeye çalışan bir grup vatandaş da dikkat çekti.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

AK Parti'nin 'Milli İradeye Saygı' mitinginin ikincisi Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılıyor. Mitingin 17.30'da Başbakan'ın alana gelmesiyle başlayacağı öğrenildi. Miting öncesi alanda geniş güvenlik önlemi alındı. Alanın her tarafı bariyerlerle çevrildi. Polis meydana çıkan bütün yolları trafiğe kapattı. Meydanın belirli yerlerinde arama noktaları oluşturuldu. Katılımcılar buradan tek tek aranarak içeri alındı.

AK PARTİ'NİN MİTİNGİNE YOĞUN İLGİ

AK Parti'nin Kazlıçeşme'de düzenlediği mitinge binlerce insan akın ediyor. Kimi kendi özel aracıyla kimileri ise deniz yolu ile miting alanına geliyor. Alana gelenlere şapka, bayrak ve kumanya dağıtılıyor. AK Parti, Ankara'da düzenlenen mitingin ardından bugün Kazlıçeşme'de ikinci mitingini düzenliyor. Mitinge hem İstanbul'dan hem de il dışından çok sayıda insan katılıyor. Mitinge katılanları alanın girişinde parti görevlileri karşılıyor. Görevliler katılanlara şapka, bayrak ve kumanya dağıtıyor. Mitinge gelenler Başbakan'a destek vermek için alana geldiklerini anlattı. Bursa'dan gelen bir vatandaş, "Tayyip'i hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Mezara kadar gideceğiz. Şuanda çok heyecanlıyız. Tayyip aşkı, bayrağın ve Müslümanların aşkı ile buraya geldik." ifadelerini kullandı.

KAZLIÇEŞME'YE VAPURLU DESTEK

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, Kazlıçeşme'deki "Milli İradeye Saygı Mitingi'ne vapurla gitti. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, bugün 18.00'de Zeytinburnu Kazlıçeşme'de gerçekleştirilecek olan Milli İradeye Saygı Mitingi" için vapur kaldırdı. AK Partililer erken saatlerde Başbakan Erdoğan'ın halka hitap edeceği mitinge gitmek için İzmit Marina Vapur İskelesi'ne geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait, 'Atatürk' vapuruna binen partililer, vapurun kalkacağı saati heyecanla beklerken, vapurdaki misafirlere ikramlarda bulunuldu. nbsp; Vapuru dolduran genç yaşlı yaklaşık 600 kişi, saat 12.30 sularında kenardakilere el sallayarak Zeytinburnu İskelesi'ne doğru yola çıktı.

BOMBA ARAMASI YAPILDI

AK Parti'nin bugün saat 18:00'da Kazlıçeşme Meydanı'nda yapacağı miting için hazırlıklar devam ediyor. Miting alanında dev hoparlörler vinçlerin yardımıyla konuşlandırıldı. AK Parti'nin bayraklarıyla donatılan miting alanında polis güvenlik tedbiri nedeniyle bomba araması yaptı. Bomba uzmanı ekipler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kazlıçeşme Meydanı'ndaki konuşma yapacağı sahnede ve çevresinde özel eğitimli polis köpekleriyle bomba arama çalışması yaptı.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...