İzmir Gündoğdu Meydanı yine karıştı

/ Kaynak: İHA
İzmir Gündoğdu Meydanı yine karıştı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul'da polisin Gezi Parkı'na müdahale etmesinin ardından İzmir'de dün akşam olduğu gibi Gündoğdu Meydanı'nda toplanan gruplar sloganlar attı.

İstanbul'da polisin Gezi Parkı'na müdahale etmesinin ardından İzmir'de dün akşam olduğu gibi Gündoğdu Meydanı'nda toplanan gruplar, slogan atarak Basmane Meydanı'na yürüdü. Polis ekiplerinin sağduyulu davranması olay çıkmasına engel oldu. nbsp;İstanbul'da dün akşam saatlerinde polisin Gezi Parkı'na müdahale etmesi İzmir'de toplanan eylemciler tarafından protesto edildi. Gündoğdu Meydanı'nda toplanan eylemciler uzun süre hükümet aleyhinde slogan attı. Meydandaki eylemcilerden bir bölümü, AK Parti Konak İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu Basmane Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Basmane Meydanı'nda protestocu grubu TOMA ve Çevik Kuvvet polisi karşıladı. Polis, görüşmeler sonrasında eylemcilerin Basmane Meydanı'na girerek basın açıklaması yapmasına izin verdi. nbsp;Eylemcilerden bazıları, Çevik Kuvvet ekiplerinin beklediği bölgeye doğru taş ve şişe attı. Bazı eylemciler de hayatını kaybeden Ethem Sarısülük'ün fotoğrafını TOMA'ların içindeki polislere doğru gösterdi. Meydana giren protestocular açıklama ve atılan sloganların ardından tekrar Gündoğdu Meydanı'na yürüyüşe geçti.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...