Menderes gibi nazik bir insanı astınız vicdansızlar

/ Kaynak: CHA
Menderes gibi nazik bir insanı astınız vicdansızlar

YAŞAM Haberleri  / CHA

Başbakan Erdoğan, kendisine çok sert olduğunu söyleyenlere, "Menderes çok kibardı, bu kadar nazik insanı ipe götürdünüz. Astınız be vicdansızlar." şeklinde seslendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bana sertsin diyorlar, Menderes yumuşaktı ipe götürdünüz, nbsp; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisine çok sert olduğunu söyleyenlere, "Sayın Menderes çok kibardı, bu kadar nazik insanı ipe götürdünüz. Astınız be vicdansızlar." şeklinde seslendi. Başbakan Erdoğan, İstanbul Kazlıçeşme mitinginde, camilerden Arapça ezanın yeniden okunmasının yıl dönümü olduğuna değindi. Başbakan, "Bugün 16 Haziran. Çok anlamlı bir yıl dönümünü idrak ediyoruz. Bundan 63 yıl önce bir 16 Haziran günü Merhum Adnan Menderes Başbakanlığındaki Demokrat Parti hükümeti çok büyük, çok ağır bir zulmü ortadan kaldırmıştır. Türkiye'nin güzelim minarelerinden ezan iç karartıcı şekilde 'Tanrı Uludur' diye okunuyordu. Kim yaptı bunu; CHP. İşte 16 Haziran'da yeniden minarelerden Allahu Ekber diye ezan okunmaya başladı." diye konuştu.
ALLAH'IN VERDİĞİ ÖMRÜ ALLAH'TAN BAŞKA KİMSE ALAMAZ, Başbakan Erdoğan, kendisine 'çok sert' diyenlere "Sayın Menderes çok kibardı, bu kadar nazik insanı ipe götürdünüz. Astınız be vicdansızlar. İdam ettiniz. Şimdi Erdoğan için de bunu kullanıyorsunuz. Fakat biz ölüm haktır, Allah'ın verdiği ömrü Allah'tan başka kimse alamaz." dedi.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...