THY'den ABD'de golf turnuvası

/ Kaynak: AA
THY'den ABD'de golf turnuvası

SPOR Haberleri  / AA

Türk Hava Yolları, kasım ayında düzenleyeceği ''Türkish Airlines Open'' adlı golf turnuvasının ABD elemelerini, New York'taki Hudson National Golf Clup'ta gerçekleştirdi.

nbsp;Türk Hava Yolları (THY), kasım ayında düzenleyeceği ve 12 ülkeden yarışmacıların katılacağı ''Türkish Airlines Open'' adlı golf turnuvasının ABD elemelerini, New York'taki Hudson National Golf Clup'ta gerçekleştirdi. ABD'nin önde gelen şirketlerinden 42 yönetici ile CEO'larının yarıştığı turnuvayı, Türkiye'nin New York Başkonsolosu Levent Bilgen ve THY'nin ABD Müdürü İhsan Baytan da izledi, dereceye girenlere ödüllerini verdi. Baytan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Amerika pazarının THY için önem arz ettiğini belirterek, bu anlamda birtakım etkinlikler planladıklarını, golf turnuvasının da bunların en önemlilerinden biri olduğunu söyledi. Golfün özellikle batı ülkelerinde çok tutulan spor dalı olduğuna işaret eden Baytan, "THY'nin geçen yıl Antalya'daki Dünya Golf Turnuvası'na ev nbsp;sahipliği yapmasından kaynaklanan olumlu sonuçlar, bu turnuvayı daha da genişletmemize neden oldu" dedi. Bu yıl ABD'nin de aralarında bulunduğu 12 ülkede golf turnuvası yapılacağını ifade eden Baytan, bu ülkelerde ilk iki dereceyi alan sporcuların kasım ayında Antalya'da ''Turkish Airlines Open'' adlı mega golf turnuvasına gönderileceğini bildirdi.İhsan Baytan, ''Bu turnuva, ülkemizin turizm potansiyelinin değerlendirilmesi, Türkiye'deki golf turizminin canlanması ve THY'nin adının daha geniş kitlelere duyulması anlamında çok etkili oldu'' değerlendirmesinde bulundu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...