Fikret Orman, 'İcraat zamanı'

Fikret Orman, 'İcraat zamanı'

SPOR Haberleri

Etkili bir savunma için hukukçularla temasa geçmeye hazırlanan Orman Yönetimi, teknik direktör konusuna da noktayı koyacak.

Fedaparolasıyla tamamladıkları sezonun ardından yeniden Beşiktaş başkanlığına seçilen Fikret Orman ve ekibi kendilerini bekleyen yoğun gündem için hemen çalışmaya başladı. Seçim sonrası, "Beşiktaş aslında bir liste oylamadı, bir zihniyeti oyladı. Beşiktaşlılar artık kandırılmak istemiyor" diyen Orman, bundan sonra da şeffaf yönetim anlayışını devam ettireceklerini dile getirdi. Seçim sonrası harekete geçen ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Fikret Orman, UEFA Disiplin Kurulu'ndaki süreç ve yeni teknik direktör ile transferler konusunda bir ön değerlendirme yaptı. nbsp;
PROSİNECKİ BEKLEMEDE
TFF'nin bugün Ankara'da gerçekleştirilecek genel kuruluna katılacak Fikret Orman, ardından İsviçre'ye geçecek. Cuma günü Nyon'da yapılacak UEFA Disiplin Kurulu'ndaki duruşmada kulübü bizzat temsil edecek olan Orman, savunmayla ilgili olarak yurt dışındaki hukukçularla da toplantılar yapacak. Bu arada Futbol Direktörü Önder Özen de transferler ve teknik direktör konusunda hazırladığı raporu yönetime sunacak. Kayserispor'un başarılı hocası Robert Prosinecki ile prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, diğer seçenekler Marcelo Bielsa ve Tomas Schaaf'ı da değerlendirdikten sonra kesin kararını verecek.

Pota Uluğ'a emanet
Futbolu Önder Özen'e teslim eden Beşiktaş Yönetimi, basketbolun başına da Yiğiter Uluğ'u getirmek istiyor. Seçim öncesinde de sık sık futbol ve basketbolu profesyonel kadrolara bırakacaklarını açıklayan Başkan Fikret Orman'ın Uluğ'la bir görüşme yaptığı ve ikna ettiği belirtildi.
"Değişmez olacağım"
Beşiktaş'ın 3 yıllık sözleşme yenilediği Erkan Kaş, Niksar Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Üzümcü, hemşehrileri olan Erkan'la gurur duyduklarını söylerken genç oyuncu, "3 yıl daha Beşiktaş'ta oynayacağım. Takımın değişmez oyuncusu olmak için çok çalışacağım" diye konuştu.
"Ortak aşk Beşiktaş"
Seçimde başkanlığı Fikret Orman'a kaptıran Serdal Adalı, "Sonuç ne olursa olsun her zaman Beşiktaş'ın emrindeyim. Beşiktaş hepimizin ortak aşkıdır. Seçim sürecinde gece gündüz iyi niyetle ve özveriyle çalıştık. Sen ben yok, Beşiktaş var. Sonucu saygıyla karşılıyorum. Farklı bir vizyon ortaya koyduk" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...