TFF Genel Kurulu'nda Prosinecki pazarlığı

TFF Genel Kurulu'nda Prosinecki pazarlığı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta yeniden Başkan seçilen Fikret Orman'ın TFF Genel Kurulu'nda Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile yaptığı pazarlık gözlerden kaçmadı.

Fikret Orman ve Süleyman Hurma otelin bir köşesinde Prosinecki'nin transferini konuşurken DHA kameralarına yakalandı.
Futbol direktörü Önder Özen'in Arthur Zico hamlesinden sonuç alınamaması, Ertuğrul Sağlam'ın da A Milli Takım'la ilgili beklentileri ve farklı projeleri nedeniyle Prosinecki isminde karar kılındığı ifade edilirken, Kayserispor'da göreve devam eden Robert Prosinecki için Fikret Orman ve Süleyman Hurma 'nın pazarlık yaptıkları öğrenildi.


HURMA: "ÇOK ZOR"
Fikret Orman ile ne konuştukları merak edilen Süleyman Hurma'nın Beşiktaş Başkanı'na şunları söylediği öğrenildi:
"Fikret Başkan çok ısrar etti. Ben bu işin kesinlikle olamayacağını söyledim. Prosinecki'nin sözleşmesi devam ediyor. Bunun yanında kendisi de ayrılmak istemediğini söyledi. Hoca ben transferimi dahi belirledim bu saatten sonra Kayseri'den ayrılmam söz konusu değil dedi. Fikret Orman tekrar ısrar etti ve Kayseri Başkanı ile görüşeceğini söyledi ama ben olmayacağını ısrarla söyledim"
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...