New York’ta Mercedes fırtınası

Düzenleyen:
New York’ta Mercedes fırtınası

T-Otomobil Haberleri

Yarın kapılarını açacak olan New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda E-Serisi Cabriolet modelinin dünya lansmanına hazırlanan Mercedes, Orta sınıf SUV modeli GLC’nin AMG Performans modellerini de ilk kez görücüye çıkartıyor.

Yarın kapılarını açacak olan New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda E-Serisi Cabriolet modelinin dünya lansmanına hazırlanan Mercedes, Orta sınıf SUV modeli GLC’nin AMG Performans modellerini de ilk kez görücüye çıkartıyor. SUV ve Coupé tasarımını aynı araçta birleştiren GLC serisi, AMG versiyonunda 4,0 litre hacminde sekiz silindirli çift turbo beslemeli motorlar sunuluyor. 476 ve 510 beygirlik iki farklı güce sahip AMG GLC 63 4MATIC+ serisi, 100 km hıza sadece 3,8 saniyede çıkıyor. Fuarda ayrıca teknolojisini direkt Formula 1 takımı PETRONAS’tan kopyalayan AMG GT Concept modeli 4 kapılı bir coupé olarak ziyaretçileri şaşırtacak.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...