Robert De Niro İsrail'de

/ Kaynak: AA
Robert De Niro İsrail'de

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, 5. İsrail Cumhurbaşkanlığı Konferansına katılmak üzere gelen ABD'li aktör Robert De Niro'yu makamında kabul etti.

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, bu yıl kutlayacağı 90. yaş günüyle eş zamanlı olarak ev sahipliğini yapacağı 5. İsrail Cumhurbaşkanlığı Konferansına katılmak üzere gelen Amerikalı aktör Robert De Niro'yu makamında kabul etti. Kudüs'teki Cumhurbaşkanlığı ofisinde gerçekleşen kabul sırasında Peres, Amerikalı aktör De Niro'ya, "Geldiğin için teşekkürler, seni burada görmekten memnunuz. İşinden dolayı Oscar'a sahipsin ama aynı zamanda İsrail halkının sana sevgisi var" dedi. nbsp;Aktör De Niro da Peres'e sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ederek, İsrail'de çevreyi ve kültürü öğrenmesi için oğlunu beraberinde getirdiğini belirtti. nbsp;Peres ve De Niro daha sonra bir süre daha baş başa görüştü. Yarın başlayacak konferansa, eski ABD başkanı Bill Clinton ve eski İngiltere başbakanı Tony Blair'in yanı sıra çok sayıda yabancı politikacı ve sanatçının da katılması bekleniyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...