Forvet devrimi

Düzenleyen:
Forvet devrimi

SPOR Haberleri

Robin van Persie ve Emmanuel Emenike ile her şartta yolları ayırma kararı alan sarı-lacivertlilerde Sow’un durumu da belirsiz. Takımda kalması garanti tek isim Fernandao

M.EMİNULUÇ 

Yeni sezonda kadrosunda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanan Fenerbahçe’de neşterin en derin vurulacağı yer forvet hattı olacak. Sarı-lacivertliler takıma problemden başka bir şey vermeyen Emmanuel Emenike ile iki sezondur patlama yapması beklenen Robin van Persie ile yolları kesin olarak ayıracak. Fenerbahçe’den kazandıkları parayı Avrupa kulüplerinde bulamayan, Çin ve Arap takımlarına ise gitmek istemeyen RvP ve Emenike sezon sonunda da kulüp bulamama halinde yönetim oyuncularla sözleşmelerini feshetmek için masaya oturacak. Ne Emenike’yi ne de RvP’yi yeni sezonda takımda istemeyen sarı-lacivertliler oyuncuları göndermek için ne gerekiyorsa yapacak.
İki yeni golcü gelecek
Sezon başında Al Ahli’den kiralanan Moussa Sow’un da takımdan ayrılması gündemde. Yönetim, Fenerbahçe’ye geri gelebilmek için maddi manevi büyük fedakârlıklarda bulunan Sow için henüz bir adım atmazken, Al Ahli’nin Senegalli golcü için farklı planları olduğu belirtiliyor. Sow’dan daha fazla para kazanmak isteyen Arap ekibinin Fenerbahçe’yi zorlayacağı, rakamın çok yükselmesi halinde ise yönetimin Sow’dan vazgeçebileceği belirtiliyor. Mevcut şartlarda Fenerbahçe’deki yeri garanti olan tek isim Fernandao. Yaşadığı sakatlık ve geçirdiği ameliyatın ardından taliplerinin geri adım  atması sambacının gönderilme ihtimalini ortadan kaldırdı. Yönetimin, Sow kalsa dahi en az iki golcü transferi yapacağı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...