Yavuz hırsız Fransız

Düzenleyen:
Yavuz hırsız Fransız

SPOR Haberleri

“Ceza alacaklarını bildikleri için yaptıkları hatayı haklı konuma getirmeye çalışıyorlar. Saldıran da sahaya atlayan da onlar”

Beşiktaş cephesinden resmi açıklama… 2-1’lik Lyon maçında yaşananları değerlendiren yönetici Metin Albayrak önemli ifadeler kullandı. Olaylar öncesinden ve sonrasından UEFA’nın haberi olduğunu ve 3 bin bilet dışındaki satışların kendileriyle alakalı olmadığını ifade eden Albayrak “Biz maç öncesi UEFA yetkililerine bu durumu bildirdik. Ve sorumluluğun Lyon Kulübü’nde olduğunu söyledik. Onlar da bu durumu Lyonlu yetkililere deklare etti. Şimdi ceza alacaklarını bildikleri için böyle davranıyorlar. Yavuz Hırsız hesabı. Kendi yaptıkları hatayı haklı konuma getirmek için uğraşıyorlar. Bizim taraftarımıza saldıran Fransızlar. Golden sonra sahaya atlayanlar Fransızlar. Türkler ise sadece taşkınlıklar karşısında kendilerini korumaya çalıştı” dedi. 
Quaresma oynayacak
Albayrak maçla ilgili de “İyi hazırlandık iyi oynadık. Erken golü bulunca her şey istediğimiz gibi gidiyordu. Ta ki son bölümlere kadar. Herkes çok üzgün. Maçtan önce ‘bu maç 2-1’ deseydik herkes hemfikir olarak ‘İstanbul’a bu skorla dönülür’ diyecekti. Mücadele sonunda tüm takım çok üzgündü. Hayat devam ediyor. Fabri birçok maçta bizi kurtardı. Diğerleri gibi bizim için çok değerli bir oyuncu” diye konuştu. Sakatlığı sebebiyle ilk Lyon maçında forma giyemeyen Quaresma’nın durumu hakkında da bilgi veren Albayrak “Quaresma’da şu an bir sıkıntı yok. Sağlık ekibimiz 1 hafta dinlendirilmesini istedi. Rövanşta büyük ihtimalle oynar” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...