Ototmobilde şov zamanı

Düzenleyen:
Ototmobilde şov zamanı

T-Otomobil Haberleri

Bugün başlayan İstanbul Autoshow 2017’de, geleceğin otomobillerinin yanı sıra, otonom sürüş, elektrikli ve hibrit motorlar, akıllı araçlar ve entegre iletişim çözümleri gibi teknolojiler sizi bekliyor.

ALİ ÇELİK

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen İstanbul Autoshow 2017, “Geleceğe Yakından Bakın” sloganıyla kapılarını açıyor. Bugünün ve geleceğin teknolojilerinin sergileneceği İstanbul Autoshow’da, Türkiye’de faaliyet gösteren ve ODD bünyesinde yer alan otomotiv markalarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, bilişim, aksesuar ve yan sanayi firmaları da yerlerini alıyor. 30 Nisan’a kadar sürecek İstanbul Autoshow 2017’de otomobiller ve mobil cihazlar arasında akıllı çözümler sunan teknolojilerin büyük ilgi görmesi bekleniyor. 
Güçlü karakter güçlü tasarım
Artık hayatımızın bir parçası haline gelen akıllı telefonlar, tabletler ve mobil internet kullanımının, otomobiller ile entegrasyonundaki son gelişmeler organizasyonda yerini alıyor. Dünya otomotiv gündeminin en popüler maddelerinden biri olan otonom sürüş fuarın ana konularından biri oluyor. Kendi kendine gidebilen otomobiller, yakın gelecekte hayatlarımıza dahil olacak. Mevcut modellerde yarı-otonom sürüş teknolojileri sunuluyor ve bu araçların pek çoğu Autoshow’da sergileniyor. Aynı zamanda İstanbul Autoshow 2017’de çevreci özellikleriyle öne çıkan elektrikli ve hibrit otomobiller müşterilerin beğenisine sunulacak. Birbirinden değerli ve özel klasik otomobiller de, İstanbul Autoshow 2017 bünyesinde sevenleriyle buluşacak. Onlarca klasik otomobil, geçmişte bir yolculuk yapılmasını sağlıyor.

Ototmobilde şov zamanı

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

2015’te düzenlenen  fuarı 597 bin 75 kişi ziyaret etmişti. Hafta içi gelen ziyaretçi sayısı bir önceki fuara oranla yüzde 30 artış göstermişti. Bu rakamlara göre Autoshow 2015 bugüne kadarki en yüksek ziyaretçi rekorunu kırmıştı. 

GİRİŞ 10 TL

¥ 30 Nisan’a kadar açık kalacak  fuar; hafta içi 12.00-21.00, hafta sonu 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.
¥ Giriş ücretleri hafta içi 10 TL, hafta sonu 20 TL olacak. Kadınlar için hafta içi girişler ücretsiz, hafta sonu 10 TL. Öğrenciler için hafta içi ücretsiz, hafta sonu ise 5 TL.
¥ TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezine, fuar süresince ücretsiz servis araçları olacak. Servisler, Atatürk Havalimanı’ndan 11.30 ve 13.00’da, Kadıköy İskeleönü’nden 10.00 ve 11.00’de hareket edecek.
¥ Lisanslı ürünlerin satıldığı ‘Autoshow Store’dan, kullanabileceğiniz ürünlerden satın alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
¥ Çocuklar için hazırlanan aktivite alanında, minik misafirler eğlenceli anlar yaşarken ebeveynler de dinlenme fırsatı bulabilecek.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...