Alfa Romeo’dan ilk SUV

Düzenleyen:
Alfa Romeo’dan ilk SUV

T-Otomobil Haberleri

280 beygirlik turbo benzinli Stelvio, 5,7 saniyede 100 km hıza çıkıyor

Alfa Romeo’nun Giulia’dan sonra ikinci önemli model atağını temsil eden Stelvio, ülkemizde satışa sunulmadan önce İstanbul AutoShow 2017’de gösterilecek modeller arasında. Alfo Romeo standının Giulia ile birlikte yıldızı olarak ön plana çıkacak olan Stelvio,  markaya has tasarımı sportif ve dinamik görünümü ile premium SUV pazarına tamamen yeni bir rekabet getireceğe benziyor. Merak edenler için hemen belirtelim, Stelvio’nun Türkiye’de yılın son çeyreğinde satışa sunulması planlanıyor.
Performansta Alfa farkı
Stelvio, biri turbo benzinli diğeri turbo dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle yollara çıkacak. 2,0 litrelik turbo benzinli motor 280 HP güç üretirken 2,2 litrelik turbo dizel motor 210 HP güce sahip. Tamamen yeni 2,0 litrelik turbo benzinli motor 2.250 d/d’da 400 Nm tork üretirken 5,7 saniye ile sınıfının en iyi 0-100 km/s hızlanma değerine imza atıyor. Sportif karakterine uygun performansı sağlayan motorların her ikisi de gücünü, 8 kademeli otomatik şanzıman ve Q4 dört tekerlekten çekiş sistemi ile lastiklere aktarıyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...