Batalla'nın yıldızı Timsah'ta parladı

Batalla'nın yıldızı Timsah'ta parladı

SPOR Haberleri

Dünyanın ünlü transfer sitesi olarak gösterilen transfermarkt, Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla'nın değerini 7.5 milyon euro olarak açıkladı.

Dünyanın ünlü transfer sitesi olarak gösterilen transfermarkt, Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla'nın değerini 7.5 milyon euro olarak açıkladı. Geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı forma altında çıktığı 41 resmi karşılaşmada 19 gol, 20 asistlik performans sergileyen yıldız oyuncu, her sezon değerini arttırıyor. 2009-2010 sezonunda 1.7 milyon euro olarak gösterilen Batalla, 2 sezonda değerine 6.8 milyon euro katmış oldu.
YERLİLERDE SERDAR AZİZ
Bursaspor'un yerli futbolcuları arasında en pahalı oyuncu ise Serdar Aziz oldu. 2010-2011 sezonunda 750 bin euro olan genç yıldız, değerini 3.8 milyon euroya çıkardı. Ertuğrul Sağlam döneminde kadro dışı kalan ve Mersin'e kiralık olarak gönderilen Ozan İpek, hem kariyerinde hem de piyasa değerinde büyük düşüş yaşadı. 2011-2012 sezonunda değerini 5.5 milyon euroya kadar yükselten futbolcunun şu anki değeri ise 1.5 milyon euro. nbsp;İHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...