İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Maskeleri düştü'

İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Maskeleri düştü'

SPOR Haberleri

Başkan Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım'ın, adli makamlarca hükmedilen suç örgütü üyeliği ve kirli ilişkileri ortada olmasına rağmen, hâlâ kirliliği başkalarına bulaştırmaya çalıştığını söyledi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunu kirleten, ilkesizleştiren, kendi çıkarları doğrultusunda ayrıştıran, futbolun içine nefret tohumları eken ve camiasına da zarar verenlerden kendilerini anlamalarını beklemediklerini söyledi. Kulübün resmi sitesine konuşan Hacıosmanoğlu, "Beni ve temsil ettiğim anlayışı ancak bizim gibi düşünen anlayabilir. Temsil ettikleri camianın içinde saygı duyduğum ve büyük çoğunluğu ile dost, akraba olduğum isimler var. Kulüplerine destek olan, davranışlarını takdir ettiğim beni seven ve sayan tüm taraftarlar ve kulüp camiası ile aynı değerler çerçevesinde muhabbetim, dün olduğu gibi yarın da devam edecektir" dedi.
HER ŞEY KAYITLARDA MEVCUT
Başkan Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım'ın, adli makamlarca hükmedilen suç örgütü üyeliği ve kirli ilişkileri ortada olmasına rağmen, hâlâ kirliliği başkalarına bulaştırmaya çalıştığını söyledi. Hacıosmanoğlu şöyle konuştu: "Bu kişilerin, federasyon üyeleri üzerinde oluşturduğu korku dağları ortada. Yazılı ve görsel medya mensuplarının iş gücü üzerinden yaptığı tehditler herkesçe biliniyor. Buna rağmen dillerinden düşmeyen mafya kelimesi, kendi yüzlerindeki maskeyi düşürmüştür. Bu zihniyet ile mücadelemiz, bedeli ne olursa olsun devam edecek. Bizim, temiz Türk futboluna hizmet eden bütün kurum ve kulüplere saygı ile yaklaşacağımızın bilinmesini isterim."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...