Roberto Carlos Anji'den neden ayrıldı

/ Kaynak: CHA
Roberto Carlos Anji'den neden ayrıldı

SPOR Haberleri  / CHA

Sivasspor'un yeni teknik direktörü Roberto Carlos, Rusya'nın Anji takımından istediği işi yaptırmadıkları için ayrıldığını söyledi

Sivasspor'un yeni teknik direktörü Roberto Carlos, Rusya'nın Anji takımından istediği işi yaptırmadıkları için ayrıldığını söyledi. Sivasspor'un hocası Roberto Carlos Rus basınına Anji takımından neden ayrıldığını açıkladı. Antrenörlük yapmak istediğini belirten Carlos, "Anji'de yapmak istediğim işi bana yaptırmadılar. Sivasspor bana bu şansı tanıdı, bu yüzden ayrıldım." dedi. Şimdiden takım arkadaşları ve meslektaşlarını özlediğini dile getiren Brezilyalı hoca ayrıldığı için de üzgün olduğunu belirtti. Guus Hiddink ile vedalaşırken birbirlerine başarılar dileklerini söyleyen Carlos, "Bana öğrettiklerinden dolayı minnettarım. Edindiğim bilgiler Türkiye'de çok işime yarayacaktır." şeklinde konuştu. Şubat 2011'de Rusya'nın Anji takımıyla anlaşan Roberto Carlos, bir süre top oynadıktan sonra yardımcı antrenör oldu. Daha sonra futbolu bırakan Carlos takım sportif direktörlüğüne getirilmişti.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...