Bıçaklanan kepçe operatörü hastanede öldü

Düzenleyen:
Bıçaklanan kepçe operatörü hastanede öldü

YAŞAM Haberleri

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, alacak konusunda çıkan tartışmada 28 yaşındaki Arif Ülkü'nün bıçakla yaraladığı kepçe operatörü 59 yaşındaki Bayram Karakartal, kaldırıldığı hastanede öldü.

Olay, Köyceğizköyü Mahallesi'nde geçen 28 Nisan'da saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda; evli ve 2 çocuk babası, kahvehane işletmecisi Arif Ülkü, iddiaya göre, evli ve 3 çocuk babası olan Bayram Karakartal ile alacak yüzünden tartıştı. Ülkü, iddiaya göre kahveden aldığı  bıçakla Karakartal'ı yaraladı. Önce Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne ardından yapılan müdahale sonrası ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Karakartal, yaşamını yitirdi. Karakartal, Köyceğizköyü Mahallesi'nde toprağa verildi. Olaydan 3 gün sonra jandarma tarafından yakalanan Arif Ülkü ise sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...