HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sosyal medyada her gün bedava bir saat internet

Düzenleyen: /
Sosyal medyada her gün bedava bir saat internet
Vodafone, Türkiye, Vodafone FreeZone, Haber

Ekonomi Haberleri

Vodafone Türkiye’nin gençlik markası Vodafone FreeZone, 26 yaş ve altı gençler için sunduğu tarifelere bir yenisini daha ekledi.

Vodafone FreeZone’un dünyada bir ilk olan yeni kampanyası “Kafana Göre Saati” ile “gençler kafasına göre takılsın” diye her gün geçerli ve YouTube’dan Instagram’a pek çok platformda internetten yemeyen 1 saat sunuluyor. Vodafone FreeZone’luların ayda 9 TL’ye yararlandığı kampanyadan faturasız kullanıcılar ise ilk ay ücretsiz yararlanabiliyor. Dileyen abonelerin ise günde sadece 2 TL ödeyerek kampanyadan günlük de yararlanabildiğini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy “Yeni kampanyamızla, FreeZone’lu gençler YouTube’dan Instagram’a pek çok platformda internetlerinden yemeden her gün 1 saat en sevdikleri video, müzik ve sosyal medya içeriklerini özgürce kullanabiliyor” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...