Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar'a 'Atatürk'e hakaretten' gözaltı kararı çıkarıldı

Düzenleyen:
Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar'a 'Atatürk'e hakaretten' gözaltı kararı çıkarıldı

GÜNDEM Haberleri

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar haklarında, "Atatürk'ün hatırasına hakaret etmek" suçundan ayrı ayrı soruşturma başlattı. İkili hakkında gözaltı kararı da çıkarıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle Süleyman Yeşilyurt, sosyal medyada paylaşılan bir videoda sarf ettiği sözler nedeniyle de Hasan Akar haklarında, "Atatürk'ün hatırasına hakaret etmek" suçlarından soruşturma başlattı.

GÖZALTI KARARI VERİLDİ

Soruşturmaların, Süleyman Yeşilyurt'un televizyonda Atatürk hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle, Hasan Akar'ın ise sosyal medyada paylaşılan bir videoda Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyda hanım hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle başlatıldığı öğrenildi. Akar ve Yeşilyurt hakkında gözaltına alınma talimatının verildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...