Eto'o, Antalyaspor ligi ilk 10'da bitirince 100 bin Euro vermekten kurtuldu

Düzenleyen:
Eto'o, Antalyaspor ligi ilk 10'da bitirince 100 bin Euro vermekten kurtuldu

SPOR Haberleri

Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o, daha önce bir taraftarla "Antalyaspor ligi ilk 10'da bitiremezse sana 100 bin Euro vereceğim." diyerek girdiği iddiayı kazandı ve parayı vermekten kurtuldu.

Samuel Eto'o sezonu ilk 10'da bitirememeleri halinde taraftara 100 bin Euro vereceğini ilan etmişti. Kamerunlu yıldız Bursaspor'a attığı iki golle ilk 10 hedefini garantilemiş oldu.

"EĞER BİTİREMEZSEK SANA 100 BİN EURO VERECEĞİM"

Maçın ardından kendisini çağıran bir grup taraftarın yanına giden Kamerunlu yıldız, "Geçen sezon ligi ilk 10'da bitireceğiz dedim ve sözümü tuttum. Bu sene de ligi ilk 10'da bitireceğiz. Buna inan. Eğer bitiremezsek sana 100 bin Euro vereceğim" diyerek müthiş bir iddiada bulunmuştu.

PARAYI VERMEKTEN KURTULDU

Kırmızı beyazlı ekip ligin 32. hafta mücadelesinde Bursaspor'a 2-1 mağlup ederek ligi ilk 10'da bitirmeyi garantiledi. Böylece Eto'o 100 bin Euro'yu vermekten kurtulmuş oldu.
Eto'o bu sözü verdiği tarihte Antalyaspor 7 haftada galibiyet alamamış sadece 3 puan toplayabilmişti ve ligin dibindeydi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...