Melih Gökçek, 'Dış güçlerin yeni oyunu suikast'

Melih Gökçek, 'Dış güçlerin yeni oyunu suikast'

GÜNDEM Haberleri

Gökçek, Gezi Parkı olayları sonrası dış güçlerin Türkiye'yi karıştırmak için tehlikeli senaryolar üretebileceğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Basın Kulisi" programında Gezi Parkı olaylarını değerlendirdi. Eylemlerin ardındaki dış bağlantılara dikkat çeken Gökçek, "Türkiye üzerinde büyük bir oyun oynanıyor. Dış güçler, ülkemizi karıştırmak için tehlikeli senaryolar üretebilir. İlk girişim başarısız olunca suikastler denenebilir. Tercih sırasını nasıl yaparlar onu bilemiyorum ama onlar için birinci tercih devletin üst kademesidir. Ses getirebilecek birisi olmalı. Bu ben de olabilirim. Beni vurdukları için kimseye sokağa dökülmesin. İki tane iş adamını veya Gezi eylemlerinde sivrilen birilerini öldürecekler. İnsanları birbirine kırdırmak için bir suikast zinciri başlatacaklar" dedi. Çözüm sürecinin olumlu ilerlediğini belirten Gökçek, "Şu anda PKK ve Türk-Kürt meselesi ortadan kalkıyor. İç çatışma çıkarabilecek tek bir ihtimal var. O da Alevi-Sünni çatışması… Ve bunu körükleyecekler. Alevi-Sünni, et ve kemik gibidir. Ayırım yapan vatan hainidir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...