Ünal Aysal'a güvenoyu

Ünal Aysal'a güvenoyu

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, tek aday olarak girdiği seçimde 1404 oyla sarı-kırmızılı camianın tam desteğini aldı.

Galatasaray'ı kurumsal yapıya kavuşturmak arzusuyla olağanüstü kongre kararı alan Başkan Ünal Aysal'a sarı-kırmızılı camia güvenoyu verdi. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşen seçime tek aday olarak giren Aysal, 1533 üyenin katıldığı kongrede, 1404 oy alarak yeniden 3 yıllığına başkanlığa seçildi. 12 sandıkta kullanılan oylardan 88'i geçersiz sayılırken, 25 beyaz liste (Yönetim kurulu listesini kendi yazan) çıktı. Aysal, 2 yıl önce yapılan seçimde 2998 gibi rekor bir oy almıştı, Başkan Ünal Aysal'ın yeni dönemde listesine almadığı Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Refik Arkan, Celal Gürcan, Mete Başol ve yurt dışında bulunan Abdurrahim Albayrak kongreye katılmadı.
YÖNETİMDE KADIN DEVRİMİ
Eski başkanlardan ise yalnızca Mehmet Cansun, liseye gelip oyunu kullandı. Başkan Ünal Aysal'ın yönetim kurulu listesi ise G.Saray Kulübü tarihi adına önemli bir kadın devrimine imza attı. 108 yıllık kulüp tarihinde tam 84 farklı yönetim kurulunun görev yaptığı G.Saray'da bugüne kadar Belma Çobanlı ve Bikem Arda Koç olmak üzere sadece 2 kadın yönetici görev yaptı. Aysal ise G.Saray'a uzun yıllar hizmet veren Ebru Köksal ve sanatçı Candan Erçetin'e listesinde yer vererek, üyelerinin %21'i kadın olan G.Saray'da bayanlara da söz hakkı vermiş oldu. Dursun Özbek'in aidatını yatırmadığı için çıkarıldığı listeye dahil edilen sanatçı Candan Erçetin, kongreye katılamadı.
HER ŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLACAK
Point Otel'deki tanıtım toplantısına da katılamayan Candan Erçetin'in başka bir programı olduğu için oy kullanmak için G.Saray Lisesi'ne gelemediği belirtildi. Başkan Aysal seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından şunları söyledi: "Çok zor şartlar altında, tatilinden fedakârlık ederek gelen üyelerimize, gelemeyen ama gönülden destekleyen genel kurul üyelerimize teşekkür ediyorum. G.Saray üzerine koyarak devam edecektir. Bu seçim güven tazelemesi değil, yepyeni ufukların açılması için dayanak olacaktır. En ufak bir endişeniz dahi olmamasını, her şeyin sizin istekleriniz doğrultusunda yapılacağını açık ve net bir şekilde vadediyorum."
İŞTE AYSAL'IN YENİ YÖNETİMİ
gt; ASİL: Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Candan Erçetin, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas. nbsp;
gt; YEDEK: Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, Ebru Köksal. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...