İbrahim Hacıosmanoğlu, 'FIFA'ya şike veryansını'

İbrahim Hacıosmanoğlu, 'FIFA'ya şike veryansını'

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, kulübü ziyaret eden FIFA Asbaşkanı Boyce'ye 'FIFA'dan da adaletli, temiz Türk futbolu adına beklentilerimiz var' dedi.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Trabzon'da oynanacak karşılaşmaları izlemek üzere Trabzon'a gelen FIFA Asbaşkanı Jim Boyce, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti. Daha önce Trabzon-D.Kiev Şampiyonlar Ligi maçında delege olarak Trabzon'da bulunduğunu söyleyen Boyce, "Yeniden burada olduğum için mutluyum. Bu şehrin futbola ne kadar tutkun olduğunu biliyorum. U20 Dünya Kupası FIFA'nın çok değer verdiği bir şampiyona. Güzel bir organizasyon oluyor" diye konuştu.
SÜRECİN İÇİNDE DEĞİLİZ
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu şike konusunda FIFA heyetine serzenişte bulundu. Hacıosmanoğlu, "UEFA, Türkiye'de yaşanan şike süreciyle ilgili karar aşamasında. UEFA'dan büyük beklentilerimiz var ama futbolun patronu olan FIFA'dan da adaletli, ahlaklı temiz Türk futbolu adına çok büyük beklentilerimiz var" ifadelerini kullandı. Asbaşkan Boyce ise "Süreci hepimiz takip ediyoruz ama biz FIFA tarafıyız, direkt olarak bu davanın içerisinde değiliz" karşılığını verdi.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, FIFA Asbaşkanı nbsp;Jim Boyce'e nbsp;61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti.. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...