HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe sezonu Adana'da kapatacak

Düzenleyen: /
Fenerbahçe sezonu Adana'da kapatacak
Fenerbahçe, Adana, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında yarın deplasmanda Adanaspor'la karşılaşacak.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında yarın deplasmanda Adanaspor'la karşılaşacak. Süper Lig'de son haftaya 61 puan ve averajla 3. sırada giren sarı-lacivertli takım, sezonu, aynı puana sahip Galatasaray'ın önünde yer alıp bu sırada bitirmek için mücadele edecek.

Fenerbahçe sezonu 3. sırada tamamlarsa gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 2 ön eleme oynayacak ve ilk resmi maçını 27 Temmuz'da yapacak. Sarı-lacivertliler, ligi 4. bitirirse ön eleme sayısı 3'e çıkacak ve ilk resmi maçını 13 Temmuz'da oynayacak. Ligden düşmesi kesinleşen Adanaspor ise taraftarı önündeki son Süper Lig maçından iyi bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.

Sarı-lacivertli takımda, sarı kart cezalısı Martin Skrtel ile sakat futbolcular Jose Fernandao ve Fabiano Ribeiro forma giyemeyecek. Adanaspor ile Fenerbahçe arasında 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...