Hedef daha temiz dünya

Düzenleyen:
Hedef daha temiz dünya

T-Otomobil Haberleri

5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü gerçekleştirdiği bir dizi etkinlikle kutlayan Toyota, atık malzemelerden yapılan ve bir sanat eseri hâline gelen C-HR’ı, geri dönüşümün önemine dikkat çekmek için sergiliyor

5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü gerçekleştirdiği bir dizi etkinlikle kutlayan Toyota, atık malzemelerden yapılan ve bir sanat eseri hâline gelen C-HR’ı, geri dönüşümün önemine dikkat çekmek için sergiliyor. 40 yıldan fazla süredir bütün dünyada çevre ile ilgili çalışmalara imza atan marka, Türkiye’de çevre bilincini geliştirmek için düzenlediği etkinliklerde, baskılı katalog yerine e-katalog sunarak buraya ayırdığı bütçe ile çocuklara kitaplar dağıtıyor. ‘0’ emisyonlu araçlar üretmek için çalıştıklarını açıklayan Toyota’nın 2050 hedefinde ise 2010’a göre yüzde 90 daha düşük emisyon oranına ulaşmak bulunuyor. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...