Çevreci motor yağı

Düzenleyen:
Çevreci motor yağı

T-Otomobil Haberleri

Professional serisindeki ürünlerin tamamı ‘Sera Gazı Protokolü’ standardına göre karbon nötr olarak sertifikalandıran Castrol’ün Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Kâmuran Yazganoğlu “Sektörün ihtiyaçlarını konusunda çok hassasız.

Professional serisindeki ürünlerin tamamı ‘Sera Gazı Protokolü’ standardına göre karbon nötr olarak sertifikalandıran Castrol’ün Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Kâmuran Yazganoğlu “Sektörün ihtiyaçlarını konusunda çok hassasız. Bu doğrultuda dünyanın ilk karbon nötr motor yağını ürettik. Yetkili servislere özel olarak satışa çıkan “Professional” serimiz EDGE, MAGNATEC ve GTX ürünlerimizden oluşuyor” dedi. 
Dünyanın ilk yüzde 100 karbon nötr yağı olarak dikkat çeken ürün her 1 litre başına 2 kilo karbon nötrlüyor. Orta sınıf bir aracın yılda 4 litre motor yağı kullanıldığı göz önüne alındığında toplamda 8 kilo karbon temizleniyor. Tüm dünyada bir yıl boyunca motor yağı kullanımından dolayı 500 bin ton karbon salınımını olduğu düşünülüyor. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...