Çamaşır makinesi yüklü TIR devrildi

Düzenleyen:
Çamaşır makinesi yüklü TIR devrildi

YAŞAM Haberleri

Bursa’nın Orhangazi İlçesi'nde çamaşır makinesi yüklü TIR kontrolden çıkıp devrildi, sürücü 50 yaşındaki Taner Yorulmaz yaralandı. TIR’daki onlarca çamaşır makinesi ise hurdaya döndü.

Kaza, Yalova- Bursa karayolu, Güneyköy yakınlarında bulunan ve sık sık trafik kazalarının yaşandığı keskin virajda meydana geldi. Kocaeli’deki bir beyaz eşya fabrikasından yüklediği çamaşır makinelerini Bursa’ya götürmek üzere yola çıkan Taner Yorulmaz yönetimindeki  41 L 0524 plakalı bir TIR, Güneyköy yakınlarındaki keskin virajda kontrolden çıktı. Bariyerleri aşan TIR yan yattı. Hurdaya dönen TIR’ın sürücüsü Taner Yorulmaz, çevreden yetişenler tarafından araçtan çıkarılarak olay yerine çağrılan ambulansa taşındı. Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı TIR sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Fabrikadan çıkan ve Bursa’ya götürülmek istenen TIR’daki onlarca çamaşır makinesi ise kaza sonrasında hurdaya döndü. Kaza nedeniyle Yalova- Bursa karayolunun kazanın olduğu bölge kontrollü geçişle sağlanırken, firma ile irtibata geçen polis ekipleri olay yerine bir başka araç çağırdı. Kaza yapan araçtaki çamaşır makineleri başka bir araca taşındıktan sonra kaza yapan TIR bulunduğu yerden kaldırılacak. Polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Çamaşır makinesi yüklü TIR devrildi
Öte yandan çamaşır makinesi yüklü TIR’ın kaza yaptığı bölge 'kara nokta' olarak biliniyor. Keskin bir viraj olan bölgede alınan tüm tedbirler ve uyarı levhalarına rağmen sık sık trafik kazası yaşanıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...