İran saldırısı için bomba iddia: O ülkenin işi!

Düzenleyen:
İran saldırısı için bomba iddia: O ülkenin işi!

GÜNDEM Haberleri

İran, bu sabah bir dizi silahlı saldırı dalgasıyla sarsıldı. Herkes saldırının altında yatan gerçeği merak ediyor....

İran'da parlamento binası ve Humeyni'nin mezarına peş peşe saldırı düzenlenmesi Katar ve bazı Körfez ülkeleri arasındaki kriz sonrası İran'ın Katar'a destek açıklaması yapmasından sonra gerçekleşmesi dikkatlerden kaçmadı.

İran'daki saldırı sonrası kritik açıklamalarda bulunan uzmanlar Suudi Arabis'tan'ı işaret etti.

"SUUDİ ARABİSTAN BUNU YAPIYOR"

Yaşanan saldırıları Habertürk TV'ye değerlendiren Prof. Dr. Ahmet Uysal; "Suudi Arabistan açık açık söylüyor. Çok üst düzey bir yetkili, savaşı İran'ı taşıyacağız demişti. Suudi Arabistan bu konuda tecrübelidir. Suudi Arabistan bunu yapıyor. Her ne kadar İran yönetimi kapalı bir rejim de olsa, internet çağında haber alınabiliyor ama biraz daha sağlıklı bilgiler almamız lazım. İran'ın şahin bir yönetim anlayışı var. Bu hem mezhep hem de milliyetçilikle beslenen bir anlayış. Bu terör saldırısından sonra nasıl bir tavır sergileyecekleri önemli. Ben çatışmanın devam edeceğini düşünüyorum. İki seçenek var. Biri Suudi Arabistan'a mesaj vermek diğeri Amerika'ya mesaj vermek." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...