Türkiye'nin AB üyeliğinin destekçisi olacağız

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Türkiye'nin AB üyeliğinin destekçisi olacağız

GÜNDEM Haberleri  / AA

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Patrick Ventrell, ABD olarak Türkiye'nin AB üyeliğini desteklemeyi sürdürdüklerini söyledi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Patrick Ventrell, nbsp;ABD olarak Türkiye'nin AB üyeliğini desteklemeyi sürdürdüklerini söyledi. nbsp;Ventrell'e, günlük basın toplantısında Türkiye ile AB arasındaki nbsp;müzakere sürecine dair gelişmeler soruldu. nbsp;Türkiye'nin AB üyeliğini destekleme yönündeki pozisyonlarında bir nbsp;değişiklik olmadığını belirten Ventrell, "Bu, bizim uzun süredir destek
verdiğimiz bir konu ve (Türkiye'nin AB üyeliğinin) destekçisi olmaya da devam nbsp;edeceğiz" dedi. nbsp;Ventrell, Türkiye'deki Gezi Parkı odaklı gelişmeleri yakından takip nbsp;etmeye devam ettiklerini de ifade ederek, "Bundan ayrı olarak, Türkiye'nin AB nbsp;üyeliği arzusunu açıkça destekliyoruz" diye konuştu.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...