Beşiktaş'ın yeni hocası Bilic

Beşiktaş'ın yeni hocası Bilic

SPOR Haberleri

Beşiktaş Lokomotiv Moskova'dan ayrılan Bilic ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Bilic'in perşembe günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta yönetim bombayı patlattı. Siyah-beyazlı yönetim, Lokomotiv Moskova ile yollarını ayıran Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, bu akşam masaya oturdukları Slaven Bilic ile her konuda anlaştı. Bilic'in perşembe günü İstanbul'da olması bekleniyor.
Beşiktaş Kulübü, bu sabah Slaven Bilic ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle: "Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda görüşmelere başlanmıştır.
BİLİC'İ TANIYALIM
Hırvat futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği önemli isimlerden biri. Henüz 44 yaşında. Teknik adamlık kariyerine 2001-02 sezonunda futbolu bıraktığı HNK Hajduk Split ile başladı. Burada; sonradan adını duyuracağı Hırvatistan Milli Takımı'nın temellerini attı. 2006'da Hırvatistan Milli Takımı'nın başına geçen Bilic başarılı sonuçların altına imza attı. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finalde Türkiye'ye elendi ancak oynattığı pozitif futbolla dikkat çekti, alkış aldı. 2012'de Rusya ekiblerinden Lokomotiv Moskova'nın başına geçti ama burada kan uyuşmazlığı yaşandı ve geçen hafta görevine son verildi.
Beşiktaş Bilic'i borsaya bildirdi nbsp;
Hırvat teknik direktör Slaven Bilic ile görüşmelere nbsp;başlayan Beşiktaş, bu konuda Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yaptı. nbsp;Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den KAP'a yapılan nbsp;açıklamada, "Slaven Bilic ile profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü nbsp;konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...