Terim: Asıl söyleyeceklerim için yarına hazırlanın

Düzenleyen:
Terim: Asıl söyleyeceklerim için yarına hazırlanın

SPOR Haberleri

Kosova maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında sert açıklamalarda bulunan A Milli Futbol Direktörü Fatih Terim, "Esas yarın maçtan sonra hazırlanın." dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın yarın oynayacağı Kosova maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Terim, toplantıda Arda Turan Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmasının ardından patlak veren krizle ilgili gazetecilere şunları söyledi;

"YARINA HAZIRLANIN"

"Esas, yarın maçtan sonra hazırlanın. Herkesi doğru bildiğim şekilde aydınlatma taraftarıyım. Ben bu pozisyonda sorun çözen kişiyim ve kimsenin merakı olmasın, çözerim. Söylediklerimden kelimeler seçmeyin, bütününe bakın. Yarın cevapları vereceğim, dağarcığınız daha da genişler."

"MİLLİ FORMAYI PAZARLIK KONUSU YAPTIRMAM"

Oyuncu milli takımda oynama şerefini gerekçeye bağlama niyetinde olsa bile, milli takım formasını pazarlık konusu yapar mıyım. Bırakın ona (Arda'ya) dünyanın en iyi oyuncularına bile milli takım formasını pazarlık konusu yaptırmam. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...