Aslan resti gördü

Düzenleyen:
Aslan resti gördü

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin Valbuena’yı İstanbul’a getirmesi, Galatasaray’ı da atağa kaldırdı. Sarı-kırmızılılar Dinamo Kiev’in talebine razı gelmek zorunda kaldı

BURHAN CAN TERZİ

Golcü Bafetimbi Gomis ve stoper Vlad Chiriches’in işini bitiren Galatasaray, yıldız futbolcu Younes Belhanda için de son teklifini sundu. Bonservisi Dinamo Kiev ekibinde olan 10 numarayı renklerine katmak isteyen sarı-kırmızılılar geçen hafta 4,5 milyon avro verebileceklerini Ukraynalılara iletmişti. Ancak Kievli yöneticiler 6,5 milyon avroluk rest çekmişti. İki sezondur tarihi rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gerisinde kalan ve önümüzdeki sezon flaş sonuçlar almayı hedefleyen Galatasaray, sarı-lacivertlilerin Fransız futbolcu Valbuena’yı İstanbul’a getirmesi üzerine gözü kararttı. Cimbom, Fenerbahçe’nin yıldız hamlesine karşılık, tekrardan Belhanda için teklif yeniledi. 
Oyuncu istekli
Dinamo Kiev’in istediği 6,5 milyon avroyu gözden çıkaran Galatasaray, teklifi yapıp beklemeye geçti. Ukrayna temsilcisiyle gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Belhanda da, İstanbul’a gelmeye çok hevesli. Yıldız oyuncu daha önce Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün ile de el sıkışmıştı. Ukraynalılardan birkaç gün içinde cevap bekleyen sarı-kırmızılılar, olumsuz bir cevap gelmeyeceğini umuyor. Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’i de kadrosunda tutacak sarı-kırmızılılarda Igor Tudor, iki yıldızı beraber kullanmayı düşünüyor fakat bu hamlenin Hollandalı yıldızı nasıl etkileyeceği ise belirsizliğini koruyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...