Başakşehir Elia ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Düzenleyen:
Başakşehir Elia ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir, Feyenoord forması giyen Hollandalı futbolcu Elia'yı 3 yıllığına kadrosuna kattı.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için ön eleme turunu geçmek zorunda olan Başakşehir, nokta atışı tansferlerine devam ediyor. Daha önce forvete Adebayor, savunmanın sağ tarafına da Júnior Caiçara'yı alarak kadrosunu güçlendiren İstanbul ekibi, bu kez de hücum bölgesine takviye yaptı.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
Başakşehir, Feyenoord forması giyen Eljero Elia ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Hollandalı Elia'nın uzun süredir istedikleri bir oyuncu olduğunu ifade eden Saral, "Elia orta sahada görev yapan önemli bir isim. Sağlık kontrolünden sonra 3 yıllık sözleşmeye imza attık." diyerek sözlerini tamamladı.

ABDULLAH AVCI İSTEDİ
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, transfer için; "Herkese teşekkür ediyorum, Feyenoord'a bu trasnfer için teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki Elia çok faydalı olacak. İlk Chedjou'yu aldık şimi Elia, inşallah devamı gelecek. Abvdullah Avcı çok istemişti. Eliz bizi de heyecanlandırdı, 2+1 yıllık imza atıldı" ifadelerini kullandı.

KUYT İLE KONUŞTUM
Eljero Elia ise, "Başakşehir iyi bir takım ben de bu takımda başarılı olmak istiyorum. başka kulüplerle de görüştüm ama Başakşehir'in ısrarcı tutumu ve sürekli takip etmeleri kararımda etkili oldu. Benim karar almamda Kuyt da etkiliydi, iyi şeyler söylüyordu. Başakşehir'de ödeme zorluğu olmadığını, aile kulübü olduğunu söyledi" açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...