Real Madrid'ten Ronaldo açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Real Madrid'ten Ronaldo açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid Kulübü, vergi kaçırmakla suçlanan futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun masum olduğunu savunan yazılı bir açıklama yaptı.

Eflatun-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, yasal mali zorunluluklarını yerine getirdiğine inandıkları Ronaldo'ya güvenlerinin tam olduğu belirtilerek, "Cristiano Ronaldo'nun bu süreçte tamamen suçsuz olduğunu göstereceğine Real Madrid olarak tamamen ikna olmuş durumdayız. Futbolcumuzun masum olduğunu en kısa zamanda gösterebilmesi için adaletin hızla hareket etmesini umuyoruz." ifadeleri kullanıldı.
Madrid Savcılığı tarafından 2011-2014 yılları arasında imaj gelirlerinden 14,75 milyon avro vergi kaçırmakla suçlanan Ronaldo, dava açılma talebinin mahkeme tarafından kabul edilmesi halinde 1 ile 5 yıl arasında değişen hapis cezasıyla yargılanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...