Kartal'a güneş açtı

Düzenleyen:
Kartal'a güneş açtı

SPOR Haberleri

Ahmet Nur Çebi Güneş’in menajeri Deniz Türker’le dün anlaştı. Tecrübeli çalıştırıcı yıllık 2.5 milyon avro alacak

Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş ile sözleşmesini uzatma yönünde nihayet anlaşmaya vardı. Tecrübeli hocanın menajeri Deniz Türker, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ile dün potadaki Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesinde akşam saatlerinde yaptığı görüşmede 2 yıllık anlaşmaya vardı. Yaklaşık iki hafta süren pazarlıklar nihayet mutlu sonla noktalandı. Güneş’in menajeri Deniz Türker ile bu süreçte 4-5 defa masaya oturan Çebi, 2 milyon avroluk teklifi, 2,5 milyon avroya çıkarınca taraflar imza aşamasına geldi. Şenol Güneş, önümüzdeki 2 sezon için Beşiktaş’tan 5 milyon avro garanti ücret alacak. 
Şampiyonluk primine de zam
Geride kalan 2 yılda Beşiktaş’tan 500 bin avro şampiyonluk primi alan Güneş’in yeni sözleşmesinde şampiyonluk priminin de 1 milyon avro olacağı öğrenildi. Tarafların ufak detaylar için bugün bir kere daha bir araya gelip sözleşmeyi tamamlayacağı belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...