Bir Fikret Orman klasiği

Düzenleyen:
Bir Fikret Orman klasiği

SPOR Haberleri

Aboubakar ve Talisca işi çözülemedi. Marcelo’nun satışı bekleniyor. Yeni stoper ve forvetin yolu gözleniyor

Geçen sezonki film vizyonda! “Sona kalan dona kalır” diye bir söylem var ama siyah-beyazlılar bu konuda “Sabreden Kartal transferlerine kavuşmuş” beklentisinde... Şu anda siyah-beyazlıların önünde sorun gibi bekleyen o konular var... Bir anlamda “zincirleme” durum söz konusu... Teknik direkörden başlayalım. Şenol Güneş’le mukavele uzatma konusu hayli can sıkmaya başlamıştı. Neyse ki dün bu konuda mutlu sona ulaşıldı. Bugün son pürüzler giderilecek. Geçen sezon kampına 20 oyuncuyla giden ve 7’si genç olan siyah-beyazlılarda transfer belirsizliği de sürüyor. Birçok cevap bekleyen ve nihayete ermemiş durum var. 
Kaliteyi arttırmalıyız 
Şu ana kadar biten tek transfer Caner Erkin’in bonservisi. Rhodolfo’yu satan yönetimin görüşme halinde olduğu konular ise taraftarın en çok merak ettiği isimler. Mesela Talisca ile 1 yıl daha devam edileceği açıklandı ama resmi bir durumun olmaması kafa karıştırıyor. Vincent Aboubakar’ın bonservisi alınmaya çalışılıyor ama hissedarlar Porto ve Lorient 10 milyon avroda diretiyor. Lyon’un 8 milyon avro önerdiği Marcelo konusunda ise Brezilyalı stoperin kararı bekleniyor. İş oyuncuda bitiyor. Tüm bu transferlerin belli olması yeni alınacak isimlerin de durumunu netleştirecek. Çünkü Beşiktaş satmadan alamıyor. Forvet konusunda Aboubakar’ın yanı sıra Demba Ba’nın durumu da bekleniyor. Takımı iki yıl üst üste şampiyon yapan Şenol Güneş ise başarı çıtasının yukarı taşınması için mevcut kadronun korunup kadro kalitesinin de artması gerektiği görüşünde.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...