Aziz Yıldırım, 'Kellemi isteyenler çok bekler'

Aziz Yıldırım, 'Kellemi isteyenler çok bekler'

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 'Aziz Yıldırım'ın kellesini isteyenlerin hevesi kursaklarında kalacaktır diye konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son günlerdeki gelişmelerle basın toplantısı düzenlendi. Yıldırım şunları söyledi, '3 Temmuz'dan bu yana ilk kez sizlerleyim. Bugüne kadar hiçbir suçlamaya, iftiraya cevap vermedim. Fenerbahçe'nin zarar görmesini istemedim. Aziz Yıldırım ile hesaplaşması olanların, Fenerbahçe üzerinden bunu yapmasına müsade etmeyeceğim. Aziz Yıldırım'ın kellesini isteyenlerin hevesi kursaklarında kalacaktır. Gün birlik beraberlik günüdür. Fenerbahçe'yi bölmeye çalışanlara bu son çağrımdır. Gelin önce elbirliğiyle Fenerbahçe'yi düzlüğe çıkartalım sonra da yüzyüze hesaplaşalım. Olağanüstü kongreye katılacak cesaretiniz yoksa susun. Ben Fenerbahçe'yi hiçbir zaman siyaset bulaştırmadım, şov yapmadım. Hapis yattım daha da yatacağım ama mücadeleye devam edeceğim. Herkes bilsin ki Fenerbahçe'yi hiçbir zaman teslim etmeyeceğiz. Fenerbahçe zarar görmesin diye susuyorum. Şahıslar önemli değil ama Fenerbahçe'ye yapılanm karalamalar bizi üzer. Biz burada kardeş kanı dökülecek vaziyete gelmesin diye içimize attık. Trabzonspor'un başkanları kadar Trabzon'a destek olmuşumdur. Her zaman haklarının savunucusu ben oldum. Ama 2 yıldır bir kin politikasıyla kendi davasını bile anlatamamıştır. Aslında Trabzonspor bu davanın içindedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...