Bucaspor'da Mehmet Bektur yeniden başkan

/ Kaynak: İHA
Bucaspor'da Mehmet Bektur yeniden başkan

SPOR Haberleri  / İHA

Bucaspor Olağanüstü Genel Kurulu Buca Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Olağanüstü Genel Kurul da tek listeyle seçime katılan mevcut kulüp başkanı Mehmet Bektur, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Bucaspor Olağanüstü Genel Kurulu Buca Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Olağanüstü Genel Kurul da tek listeyle seçime katılan mevcut kulüp başkanı Mehmet Bektur, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. nbsp;Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bektur, Olağanüstü Genel Kurul da yaptığı konuşmada, bu sezon maliyet olarak ligin en düşük bütçesine sahip 3. takım olmalarına rağmen play-off oynamayı başardıklarını ancak Spor Toto Süper Lig'e çıkamadıklarını belirterek, futbolda "şike" iddialarına yönelik UEFA'nın aldığı kararlar hakkında da şu şekilde konuştu:
"UEFA, Türkiye'deki mahkeme kararına göre bir karar vermiştir. Aldığı kararda mahkeme kararını referans göstermiştir. Mahkeme şike olduğunu söylüyor ve UEFA da buna uygun cezalar verdi. UEFA bir paragrafı eksik okumuştur. Çünkü mahkeme kararında Bucaspor'un da mağdur edildiği mevcut. Bu nedenle 2010-2011 sezonunda Bucaspor mağdur olduğu için UEFA'ya başvuru yapacağız." nbsp;Sözleşmesini fesheden Efe Halil Özarslan'ın 214 bin lira olan borcunun 30 bin lirasını geri almak şartıyla 244 bin lira olarak yatırdıklarını belirten Bektur, görevinden ayrılan teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın alacağıyla ilgili girişimlerde bulunduklarını kaydetti. Bektur, Karafırtınalar'a yeni teknik direktörleri Kemal Kılıç'ın alacağı ücretten daha fazla para önermelerine rağmen sonuç alamadıklarını söyledi.
Bektur, altyapıdan oyuncuların önünü açmak için kazancı ön planda tutanlarla yollarını ayırdıklarını belirterek, bu sezon takımda forma giyen Dahmane'nin eski borcunu yapılandırdıklarını ve cezayla birlikte futbolcuya olan toplam 240 bin avroluk borcu 100 bin avro ile çözdüklerini söyledi.
BORÇ 22 MİLYON 748 BİN 509 LİRA
Bektur, Bucaspor'un 8 milyon 32 bin 997 lirasının eski yönetici Seyit Mehmet Özkan'a olmak üzere 22 milyon 748 bin 509 lira borcu olduğu belirterek, 2013-2014 sezonu bütçesinin ise 13 milyon 100 bin lira olarak belirlendiğini açıkladı.
Bektur'un yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Adnan Dolma, Hüsnü Kaya, Hikmet Çiftçi, Timur Yaykıran, Sedat Çiftçi, Yaşar Yaralı, Çeliker Gökçin, Sedat Nisa, Metin Aksu, Adil Demir, Zeki Karaoğlu, Metin Sağıl, Halil İbrahim Ülgen, İbrahim Bengi." Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar'ın ise yedek listede yer alması dikkat çekti.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...