Fırtına enkazı

Düzenleyen:
Fırtına enkazı

SPOR Haberleri

Musa, Zeki Yavru bonservissiz gitti, Muhammet Demir’in sözleşmesi feshedildi, gençlerden Oğuzhan ile İbrahim Demir serbest bırakıldı

Transferde büyüklerin problemi ortak... Büyük umutlarla alınan ve zamanında iyi paralar verilen oyuncuları ‘Atsan atamıyorsun, satsan satamıyorsun’ durumu söz konusu... Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim iki sezondur ciddi temizlik yapıyordu. Bu sezon başında da benzer bir durum var. Geçen sezon kiralık gönderilen ve yeniden takıma dönenlerden umut verip yeni sezonda kadroda kalacak isim görünmüyor. Kimsenin ışık vermediği bordo-mavililerde Musa Nizam (Antalya), Zeki Yavru (G.Birliği) bonservissiz gönderildi. Bir anlamda yıllık maliyetinden ve geçmişe dönük alacakları silindi. Keza borservisine 2 milyon 750 bin avro ödenen ve büyük hayal kırıklığına sebep olan Muhammet Demir’in de mukavelesi karşılıklı feshedildi.
Yabancı değişimi
Usta yönetimi, kadroda Kucka, Bongonda (kiralık) ve Kâmil Ahmet Çörekçi takviyesi yaptı ve 5,4 milyon avroluk bir bonservis harcaması yaptı. Gidenlerden kasaya giren para ise sıfırdı. Geçen sezona gire Karadeniz ekibinde dikkat çeken nokta ise yabancılarındaydı. Geçen sezon Slovakya kampında Serge Akakpo ve Esteban Alvarado ve Ramil Sheidaev vardı. Şu anda ise yeni transferlerle birlikte yabancı sayısı tam 12. O isimler ise Esteban, Medjani, Mas, Pereira, Durica, Castillo, Bero, Onazi, N’Doye, Rodallega, Bongonda ve Kucka.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...