Türk boksör, sivrisineğe nakavt oldu

Türk boksör, sivrisineğe nakavt oldu

GÜNDEM Haberleri

Hafta sonu Almanya'nın Stuttgart kentinde ringe çıkması planlanan boksör Erkan Teper, sivrisinek ısırması sonucu hastanelik oldu.

Hafta sonu Almanya'nın Stuttgart kentinde ringe çıkması planlanan boksör Erkan Teper, sivrisinek ısırması sonucu hastanelik oldu. Maçtan üç gün önce kolundaki bir kızarıklık ve şişlik nedeniyle hastaneye giden Dorukların Kralı lakaplı Erkan Teper, doktorların, 'Bir şey yok geçer' demesi üzerine tekrar antrenmanlarına döndü. Ardından kolundaki ısırığın kanamalı hale gelmesi ve kolunun anormal bir şekilde şişmesi sonucu tekrar hastaneye giden 112 kilo ve 1.95 metre boyundaki dev boksöre derhal müdahale edilerek ameliyata alındı. Ardından yapılan testler sonucu olayın boyutlarının daha vahim olduğu ve boksörün kanının zehirlendiği belirlendi. Doktorlar Erkan Teper'in ringe çıkması halinde ölümle sonuçlanabilecek sonuçlar doğabileceğini belirterek maça çıkmasını yasakladılar.
"GÖZÜMÜZDEN BİLE SAKINIYORDUK"
Tıbbi müdahalenin ardından bir açıklama yapan Erkan Teper'in basın danışmanı Vedat Alyaz, "Biz Erkan'ı gözümüzden bile sakınıyorduk. Antrenman salonunda, sokakta ve hatta yemek yerken bile dikkat ediyorduk ki bir sakatlık olmasın, ancak bir sivrisinek veya örümceğe mağlup olacağımız aklımızın köşesinden bile geçmezdi. Bu durumda maçımız 30 Ağustos 2013 tarihine ertelendi. O gün iki bayramı birden yaşayacağımızı umuyorum. Şu an boksörümüz çok üzgün ve tüm izleyicilerimizden özür dilediğini belirtmemi özellikle istedi. Şimdilik kimseyle görüşmüyor ancak umuyorum ki en kısa zamanda kendisini toparlayarak antrenmanlarına yeniden başlayacaktır" dedi.
MAÇ İPTALLERİ ENTERESAN
Erkan Teper'in, daha önce de iki kez maç iptaline gittiği belirtildi. Teper'in, ilk maç iptali müsabaka öncesinde sparring dövüşleri sırasında burnunun kırılması neden olmuştu. İkinci iptal ise yine ilginç bir şekilde gerçekleşmişti. Başarılı sporcuyu maç öncesinde köpek ısırmış ve bu yüzden maç iptal edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...