Katar, Mısır'daki vatandaşları için uçak gönderdi

/ Kaynak: AA
Katar, Mısır'daki vatandaşları için uçak gönderdi

DÜNYA Haberleri  / AA

Katar, Mısır'da ikamet eden ve artan gerilim sebebiyle ülkeden ayrılmak isteyen vatandaşlarından gelen talep doğrultusunda, başkent Kahire'ye uçak gönderdi.

Katar, Mısır'da ikamet eden ve artan gerilim sebebiyle nbsp;ülkeden ayrılmak isteyen vatandaşlarından gelen talep doğrultusunda, başkent nbsp;Kahire'ye uçak gönderdi. nbsp;Kahire Uluslararası Havalimanı'ndaki güvenlik yetkilikerinden alınan nbsp;bilgiye göre, Katar, Mısır'da yaşanan olaylar nedeniyle ülkeden ayrılmak isteyen nbsp;vatandaşlarını tahliye etmek için Katar Havayolları'na ait bir uçağı Kahire'ye nbsp;gönderdi. nbsp;Mısır'da bulunan elçilikler ve yabancı misyonlar da, vatandaşlarına, nbsp;bugün Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi yanlıları ve karşıtlarının düzenleyeceği nbsp;gösterilerin şiddet olaylarına yol açabileceği uyarısında bulunmuştu. nbsp;ABD'nin Kahire Büyükelçiliği'nde görev yapan 45 personel, dün aileleri nbsp;ile birlikte ülkeden ayrılmıştı. Suudi Arabistan ve Kuveyt, Mısır'da bulunan nbsp;vatandaşlarından 30 Haziran'da gösterilerin yapılacağı alanlardan uzak nbsp;durmalarını isterken, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanlığı da nbsp;vatandaşlarına "Mısır'a gitmeyin" çağrısında bulunmuştu.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...