Gözler TFF'de

Gözler TFF'de

SPOR Haberleri

Transfer çalışmalarını büyük ölçüde bitiren G.Saray, anlaştığı oyunculara imzaları attırmak için Futbol Federasyonu'nun bu hafta vereceği kararı beklemeye başladı.

Transferde Aurelien Chedjou dışında sessizliğini koruyan Galatasaray, gözünü Futbol Federasyonu'na çevirdi. TFF'nin 6+0+4'lük yabancı sınırlamasına karşılık AB formülünü öne süren ve bu konuda girişimlerde bulunan G.Saray, bu hafta çıkacak karara göre transfer rotasını belirleyecek. 6-7 futbolcu ile temas halinde olan sarı-kırmızılı yönetim, TFF'nin AB statüsüne nbsp;onay vermesi durumunda ciddi transfer bombaları patlatacak. Aksi bir durum halinde ise en fazla 2 yabancıyı kadrosuna katabilecek. G.Saray'ın imza aşamasına geldiği ilk isim Carlinhos. AB formülünün TFF tarafından kabul görmesi halinde sarı-kırmızılı yönetimin ilk hamlesi 1,5 yıldır transferi için uğraş verilen Carlinhos olacak. Kontratı hazırlanan Brezilyalı sol bek resmi imzayı atacak.
YERLİLER GÖRÜŞME ODASINA
Ayrıca bu formülle Felipe Melo'nun da önü açılmış olacak. Yabancı sınırlaması sebebiyle geleceği belirsiz olan Melo için G.Saray elini çabuk tutup Juventus'la masaya oturacak ve ön libero krizine son verecek. 6+0+4 uygulaması sebebiyle takımın zayıf halkaları haline gelen Riera ve Amrabat, AB formülünün devreye girmesi sonrasında rahatlayacak. Fatih Terim'in "takımın ağabeyi" olması için 1 yıl daha kalmasını istediği Ujfalusi'yle de düşük ücretli bir sözleşme imzalanacak. Bu arada G.Saray, sözleşmeleri biten Gökhan Zan, Engin Baytar ve Aydın Yılmaz'la bu hafta yeni mukavele yapacak. Engin'e 600 bin euro önerecek olan sarı-kırmızılı yönetim, 1 milyon euro isteyen Aydın'a ise 700 bin euro teklif edecek. Aydın'ın bu teklifi kabul etmemesi durumunda yolları ayıracak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...