Fikret Orman, 'Slaven Bilic'e güveniyorum'

/ Kaynak: İHA
Fikret Orman, 'Slaven Bilic'e güveniyorum'

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 'Tercihini bizden yana kullanan genel kurulumuz, ne mutlu ki yine bizlerden yana teveccüh gösterdi.'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni teknik direktör Slaven Bilic'e güvendiği ve hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Kulübün dergisindeki yazısına, geçtiğimiz gün yapılan genel kurul ile ilgili görüş bildirerek başlayan Başkan Orman, "Kulübümüzü yalnız bırakmayı doğru bulmadığımız zorlu bir süreçte, tercihini bizden yana kullanan genel kurulumuz, ne mutlu ki yine bizlerden yana teveccüh gösterdi. Adaletli bir seçim yaşanmasında göstermiş oldukları özen için kongre divan başkanlığına, divan kurulu üyelerimize, kongrede görev yapmış, emek dökmüş arkadaşlara ve bir kez daha beni Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı'na layık gördükleri için de genel kurul üyelerimize teşekkürlerimi ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Daha önce sözünü verdiğim gibi, önümüzdeki dönemde de; Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanlık makamına layık olacağıma, doğruluk ve dürüstlüğümden asla taviz vermeyeceğime bir kez daha söz veriyorum. Bugünlere gelmemizde bana destek olan yönetici arkadaşlarıma da teşekkür ederek, aynı şekilde yeni yönetici arkadaşlarımızla ve sizlerin desteğiyle beraber, biricik aşkımız Beşiktaşımız'ı daha da ileriye, el birliğiyle taşıyacağımıza inanıyorum. Her zaman olduğu gibi tek amacımız, Beşiktaş'ın menfaatlerini korumak. Bunu yaparken de şahsımın ve yönetim kurulumuzun, tüm camiamızı kucaklayacağından kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.


"YENİ PROJELERİMİZLE ÖZLENEN GÜÇLÜ FİNANSAL YAPININ TEMELİNİ HEP BİRLİKTE ATTIK"
"Çağdaş bir Beşiktaş oluşturma mücadelemizde önemli bir ilerleme sağladık" diyen Fikret Orman, "Geleneklerimize sahip çıkarak Beşiktaş değerlerini tekrar hayata geçirme; yarınlarda kişi ve kurumlara bağlı olmayan çağdaş bir Beşiktaş oluşturma mücadelemizde önemli bir ilerleme sağladık. Yönetimimiz, kurumsallaşma, tesisleşme, kulüp gelirlerinin artışı konularında önemli çalışmalar yürütmüştür. Gerek kulüp borçlarındaki yeniden yapılandırma çalışmalarımızla, gerekse de gelir getiren yeni projelerimizle özlenen güçlü finansal yapının temelini hep birlikte attık. Borçlarıyla değil, kurumsal yapısı, tesisleri, gelirleri, projeleri, başarıları ve şampiyonluklarıyla anılan Beşiktaş için emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.


"STADIMIZI HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPACAĞIZ"
Yenileme çalışmaları kapsamında yıkılan BJK İnönü Stadı ile ilgili olarak ise Orman, "Önümüzdeki en önemli proje olarak duran stadımızı hızlı şekilde yapacağız. Futbol takımımızla ilgili çalışmalarımızı heyecanla, umutla ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Hedefimiz her zamanki gibi, yüksek bütçeli transferler ve popülizm olmadan, Beşiktaş ruhunu benimseyecek, terinin son damlasına kadar formamızın hakkını verecek teknik kadro ve futbolcularla nice başarılara imza atmak. Bu hedefin en önemli adımı olarak takımımızın başına getirdiğimiz Slaven Bilic'e güveniyor, kendisine ve yeni transferlerimize 'Camiamıza hoş geldiniz' diyorum. Her zaman olduğu gibi camiamızı coşku, heyecan ve birliktelik içerisinde görmek ve sarsılmaz desteğini hissetmek, bizleri başarıya ulaştıracak en önemli güç olacaktır. Kişi ve kurumlara bağlı olmayan çağdaş bir Beşiktaş'ı ortaya çıkartmak için bizlerden desteklerinizi hiçbir zaman esirgemeyeceğinize yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...