Mısır'daki gösterilerde ölü sayısı 25 oldu

/ Kaynak: AA
Mısır'daki gösterilerde ölü sayısı 25 oldu

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır'da Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi karşıtları ve yanlıları arasında meydana gelen çatışmalarda ölenlerin sayısı 25'e, yaralısayısının 781'e yükseldiği belirtildi.

Mısır'da Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi karşıtları ve nbsp;yanlıları arasında meydana gelen çatışmalarda ölü sayısının 25'e, yaralı nbsp;sayısının 781'e yükseldiği belirtildi. nbsp;Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mursi'nin istifa etmesi ve nbsp;erken seçime gidilmesi talep eden protestocular ile Mursi'yi destekleyen nbsp;eylemciler arasında dünden bu yana meydana gelen çatışmalarda hayatını nbsp;kaybedenlerin sayısı 25'e, yaralananların sayısı 781'e yükseldi.
Yaralıların çoğunun taburcu edildiği, 182 kişinin ise tedavisinin nbsp;devam ettiği kaydedildi. nbsp;Olaylarda ilk 24 saat içinde 16 kişinin hayatını kaybettiği, can nbsp;kayıplarının 8'inin Müslüman Kardeşler Teşkilatı Genel Merkezi'ne düzenlenen nbsp;saldırıda yaşandığı ifade edildi.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...