Emre Belözoğlu'ndan, Ersun Yanal açıklaması

/ Kaynak: CHA
Emre Belözoğlu'ndan, Ersun Yanal açıklaması

SPOR Haberleri  / CHA

Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu, yeni teknik direktörü Ersun Yanal'la başarılar yakalayacaklarına inandığını söyleyerek bir takım açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu, yeni teknik direktörü Ersun Yanal'la başarılar yakalayacaklarına inandığını söyledi. nbsp;Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, 2013 - 2014 sezonunun hayırlı olmasını dileyerek, "Tek isteğimiz taraftarlarımızın ve camiamızın bizden beklediği bir sezon olmasıdır. Ben bütün takım arkadaşlarıma sakatlanmadan geçirebileceği bir sezon diliyorum. Sonunda şampiyonluk olan, Avrupa'da da Lig'de de kupalar kazanabileceğimiz bir sezon olmasını diliyorum." dedi.
"ERSUN HOCA, TÜRK FUTBOLUNDA KENDİNİ İSPAT ETMİŞ BİR TEKNİK ADAM"
Teknik direktör Ersun Yanal hakkında da konuşan Belözoğlu, "Ersun hocam, daha önce A Milli Takım'da da antrenörlüğümü yapmış bir isimdi. Yakından tanıdığım ve uzunca seneler Türk futboluna hizmet etmiş bir futbol adamıdır. Gerek kulüpler bazında, gerekse de milli takım bazında kendini ispatlamış bir insandır. Fenerbahçemize katkılar sağlayacağına ve şampiyonluklar yaşayacağımıza inanıyorum. Tek isteğimiz ve tek dileğimiz bütün camia ve taraftarlarımız gibi başarılı bir sezon geçirmek. Bizler elimizden geldiğinde Hocamıza destek olmaya çalışacağız. Ersun Hocamızla birlikte güzel başarılar yaşayacağımıza inanıyorum." diye konuştu.
Emre Belözoğlu, takıma yeni katılan isimlerle ilgili de şöyle konuştu: "Öncelikle takımımıza yeni katılan bütün arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Onlar kendilerini ispat etmiş futbolcular ki, Fenerbahçe forması giyecekler. Alper, son dönemlerde yetişen en önemli oyunculardan bir tanesi. Performansı üst seviyelerde olan bir futbolcu. İnanıyorum ki hem Fenerbahçemize, hem de Milli takımımıza uzunca seneler hizmet edecektir. Kendisine çok güveniyorum. Aynı zamanda karakterli de bir insan kendisi. Yabancı oyunculardan ise Samuel Holmen yine aynı şekilde kendini ispat etmiş ve değerli bir oyuncu. Takımımız adına çok faydalı olacak isimlerden biri olduğuna inanıyorum. Yine bir başka transferimiz Michal Kadlec de çok önemli ve değerli bir futbolcu. Kendisini devamlı takip ediyorum, bir sakatlık yaşadı ancak yeniden toparlayacaktır. Çok güzel hizmetler yapacaktır. Tabii burada bizlere büyük bir görev düşünüyor. Bu formanın, bu camianın önemini yeni gelen arkadaşlarımıza anlatmamız gerekiyor. Tecrübeli oyuncular olarak bizlerden beklenenin farkındayız. Elimizden geldiğince örnek olmaya çalışacağız."
"GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAKTIR"
UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği karara yönelik de Belözoğlu, yöneticiler tarafından gereken çalışmaların yapıldığını belirterek, "Bizim işimiz saha içidir. Bakıldığında da profesyonel bir futbolcunun hayatı saha içinde sınırlı olmalı ve öyle de kalmalıdır. Bunun dışındaki süreci yönetecek, yöneticilerimiz var. Bununla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyordur. Bizler haklı olduğumuz bir davada sadece saha içinde mücadele etmekten başka bir şey yapamayız. Bu nedenle bizler Fenerbahçe bayrağını saha içinde en yukarıya taşıyabiliriz. Bunun mücadelesini verdiğimizden şu an sezon başı hazırlıkları normal bir şekilde devam edecektir. İnşallah UEFA'dan da güzel haberler gelirse, çok daha keyifli bir kamp ortamı olur. Ama olumsuz bir şey olursa da bu hayatın sonu değildir." şeklinde konuştu.
"FENERBAHÇE MÜCADELE ETTİĞİ HER YERDE ZİRVEYE OYNAR"
Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin mücadele ettiği her kulvarda zirveye oynadığını söyledi. Taraftarların her kulvarda kendilerine destek vereceğine inandığını kaydederek, "Bizler de futbolcular olarak Fenerbahçe'nin başarısı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bizler saha içinde elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. İnşallah beklediğimiz sonuçları alırız ve gerek Türkiye Ligi'nde gerekse de Avrupa Ligi'nde güzel günler yaşarız." ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...