BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Meclis

Seçim sonuçlarını görmek için tıklayın.
Anasayfa > Haber > Ağzımızın Tadı

Ağzımızın Tadı

Yumurta salatası: Yumurtaları 10 dakika haşlayıp kabuklarını soyduktan sonra dilim dilim kesin. Ispanakları ayıklayıp yıkadıktan sonra doğrayın.



Yumurta salatası MALZEME: 6 yumarta, 100 gr. ıspanak yaprağı, 2 adet salatalık, 250 gr. salatalık turşusu, 20 gr. kapari, 1 ekşi elma, 3 yemek kaşığı yağlı yoğurt, 1 yemek kaşığı hardal, 2 yemek kaşığı mayonez, 1 limon kabuğu rendesi, 2 yemek kaşığı limon suyu, tuz, karabiber, acı kırmızı biber. HAZIRLANIŞI: Yumurtaları 10 dakika haşlayıp kabuklarını soyduktan sonra dilim dilim kesin. Ispanakları ayıklayıp yıkadıktan sonra doğrayın. Salatalık ve turşusunu küçük küçük doğrayın. Kaparilerin suyunu süzün. Elmayı soyup küçük küçük doğrayın. Yoğurt, hardal, mayonez, limon kabuğu rendesi ve limon suyunu karıştırıp sos hazırlayın. Salatalık, turşu, elma ve kapariyi sosa katın. Baharatlar ile tatlandırın. Diğer malzeme ile karıştırıp servis yapın. Afiyet olsun...
 
 
  • Piyasalar

    Fark %
  • 95614
    % 1.63
  • 4.7605
    % -0.68
  • 5.568
    % -0.79
  • 6.2417
    % -0.76
  • 188.172
    % -0.92
 
 
 
 
 
Reklamı Geç
KAPAT