Galatasaray dolu dizgin ama sıkıntılar bitmiyor

Düzenleyen:
Galatasaray dolu dizgin ama sıkıntılar bitmiyor

SPOR Haberleri

Rakiplerini buldozer gibi ezen sarı-kırmızılıların öncelikle yedek kulübesi kıstlı. Feghouli iyileşince Tolga ne olacak sorusu ve iki maçta da gol yenmesi düşündürüyor.

Burhan Can TERZİ

Kayseri ve Osmanlıspor galibiyetleriyle muhteşem bir hava yakalayan Galatasaray’da genel olarak keyifler yerinde ancak bazı problemler de kafa kurcalıyor. Teknik Direktör Igor Tudor, alternatif isimleri üzmemek adını yapıcı açıklamalarda bulunsa da yedek kulübesinin zayıflığı dikkat çekiyor. Yolculuğa hazırlanan Sinan Gümüş sayılmadığında Yasin ve Eren dışında skora etki edebilecek oyuncu olmaması yönetimi ve teknik heyeti düşündürüyor. Bir başka problem ise Tolga-Feghouli seçimi...

Tolga kulübeye mi?

Galatasaray’ın bu sezonki en flaş transferi olan Cezayirli yıldız sakatlığı sebebiyle şu an kadro dışında ancak iyileştiği takdirde 11’e yerleşecek. Bu durumda kesik yiyecek isimin Tolga Ciğerci olması bekleniyor. Fakat Tolga da 2 haftada gösterdiği performansla ve attığı gollerle şu an bambaşka bir boyutta. Tudor’un bu durum karşısında nasıl bir çözüm üreteceği merak konusu. Endişenin sebebi ise Feghouli 11’e girip Tolga çıktından sonra takımın dengesinin bozulma ihtimali...

Yağmur durduramadı

Lider Galatasaray cuma günü Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Yoğun yağmura rağmen yapılan akşam idmanı 11’e 11 çift kale maçla tamamlandı. Sarı-kırmızılılar hazırlıklarına bugün 10.30’da yapacağı antrenmanla devam edecek. 

Tempo sorunu

Bir diğer soru işareti ise Galatasaray’ın iki maçta da kalesini gole kapataması. Muslera’nın kredisi sonsuz fakat savunma ile iletişimi geçtiğimiz yıllara oranla biraz zayıf gözüktü... Öte yandan sarı-kırmızlıların 60’tan sonra yaşadığı tempo kaybı da dikkat çekiyor. Hırvat hoca kondisyonerleriyle birlikte bu konuda çalışmalarını sürdürüyor.

Emrah Göztepe’ye 

Teknik direktör Igor Tudor’un verdiği son rapor doğrultusunda Galatasaray’dan gönderilmesine karar verilen Emrah Başsan’a eski kulübü Antalya ve Göztepe talip oldu. Ama İzmir temsilcisinin teklifinin daha ciddi olduğu vE yakın zamanda tarafların masaya oturacağı belirtildi.

Maicon’a eksik not

Galatasaray’ın eski stoperi Gökhan Zan önceki gün sarı-kırmızlı takımın idmanını izleyenler arasındaydı. Eski millî futbolcuya, yeni transferlerden Maicon soruldu. Gökhan Zan’ın yorumu ise, “Sertliği, hırsı güzel fakat top tekniği çok iyi değil” şeklinde oldu.

Kombine şampiyonu

Başarılı sonuçlar taraftarı da tribüne çekti. İlk iki haftadaki performansın ardından kombine kartlara ilgi çoğaldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, satışı devam eden kombine kartlardan 31 bin 212’sini aldı.  Süper Lig’de en fazla kombine kart satan takım konumunda bulunan G.Saray, geçen sezonun başında yaklaşık 7 bin kombine satışı yapmıştı.

İki aslan yolda

Galatasaray son uçakları indirmeye hazırlanıyor. Bir süredir temas halinde olunan Arda Turan ve Kwadwo Asamoah konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Barcelona’da bu sezon kalmak istenmeyen Arda’nın menajeri Ahmet Bulut’a yaptığı baskılar sonuç verdi. Sarı-kırmızılı yönetimin yıllık ücret konusunda anlaştığı ve “Gelmeye hazırım” mesajı veren Arda, Ahmet Bulut ile Barcelonalı yönetcilerin yapacağı ikinci görüşmeden çıkacak sonucu bekliyor. Katalan temsilciler de son detayları kendi aralarında değerlendirip kararlarını bildirecek. G.Saray cephesinden bilgiler ise Barcelonalıların Arda’yı göndermeye sıcak baktıkları, sürecin olumlu ilerlediği yönünde... Diğer taraftan Galatasaray’a gelmek için gün sayan Asamoah’ın gidişine Juventus’tan onay çıktı. Ganalı sol bek de İtalya’daki dostlarıyla yavaş yavaş vedalaşmaya başladı. Transferin resmi olarak neticelenmesine çok az bir süre kaldığı bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...