Ankara'daki kazada ölenlerin sayısı yükseldi!

Düzenleyen:
Ankara'daki kazada ölenlerin sayısı yükseldi!

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da bu sabah meydana gelen otobüs kazasına ilişkin, "6 vatandaşımız Hakk'ın rahmetine kavuştu. Hem ailelerine hem de ülkemize başsağlığı diliyoruz. 36 vatandaşımız da şu anda hastanelerde tedavi görüyor. Bir kısmı, ameliyatta ama çok yüksek bir hayati tehlikeleri yok." dedi.

Soylu, bu sabah bir yolcu otobüsünün  Eskişehir-Ankara karayolunda köprü ayağına çarpması sonucu meydana gelen kaza  sonrası tedavi altına alınan yaralıları, Gazi Hastanesi Acil Servisi'nde ziyaret  ederek, sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı. Bakan Soylu'ya ziyareti sırasında Ankara Valisi Ercan Topaca, Gazi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Demircan da eşlik etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Soylu,  sonuçları itibarıyla kendilerini çok üzen bir kaza ile karşıya karşıya  kaldıklarını belirterek, şunları söyledi: "Tam da bayram arefesinde gerek İçişleri Bakanlığı gerek tüm  bakanlıklarımızın uzun bayram tatili münasebetiyle aldıkları tedbirleri kamuoyu  ile vatandaşımız ile paylaşmak, tüm mesai arkadaşlarımıza görevlilere teker teker  intikal ettirmek üzereyken almış olduğumuz bu haber bizi üzdü. Bu tedbirlerin, ne  kadar hayati ve önemli olduğunu ifade ettim. 6 vatandaşımız Hakk'ın rahmetine kavuştu. Hem ailelerine hem de  ülkemize başsağlığı diliyoruz. 36 vatandaşımız da şu anda hastanelerde tedavi  görüyor. Bir kısmı ameliyatta ama çok yüksek bir hayati tehlikeleri yok."
Ankara'daki kazada ölenlerin sayısı yükseldi!
Hastanede tedavi gören başka hastaları da ziyaret ettiğini aktaran  Soylu, başka bir trafik kazasında 6 aylık bir bebeğin çocuk koltuğunda emniyet  kemeri bağlı şekilde oturduğu için çok az sıyrıklarla kazayı atlattığını  gördüğünü vurguladı.
Ankara'daki kazada ölenlerin sayısı yükseldi!
Bakan Süleyman Soylu, bu sabah meydana gelen otobüs kazasında da  emniyet kemerini takan yolcuların da çok az sıyrıklarla kazayı atlattıklarına  şahit olduklarını dile getirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...